Webmail

Oplossing

Om uw berichten via webmail te bekijken, kunt u in uw browser gaan naar:

webmail.[uw-domeinnaam]

Vervang in dit webadres [uw-domeinnaam] door de aan u ter beschikking gestelde domeinnaam. U kunt vervolgens aanmelden met het aan u verstrekte of door uzelf in het Plesk beheerderspaneel gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

Wij raden u aan om altijd als volgt aan te melden bij webmail:

[uw-gebruikersnaam]@[uw-domeinaam]

[uw wachtwoord]

Webmail is het e-mailprogramma Horde en wordt ondersteund door Parallels Plesk.

Artikel details
Artikel ID: 2
Categorie: Email
Datum toegevoegd: 29-05-2013 12:56:52
Aantal bekeken: 399
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (16)