Hoe meld ik aan bij het Plesk beheerderspaneel / control panel?

Oplossing

Uw Plesk-omgeving benaderen

U kunt bij het Plesk beheerderpaneel / control panel aanmelden door:

https://[uw-domeinnaam.nl/.eu/.com/.etc]:8443

in te tikken in de adresbalk van uw browser.

Dus bijvoorbeeld:

https://een-website-domein.nl:8443

Certificaatwaarschuwing

U krijgt een certificaatwaarschuwing als u naar dit webadres gaat. Volg de aanwijzingen van uw browser om dit te omzeilen. U kunt zonder problemen gebruik maken van het Plesk beheerderspaneel / control panel, wij hebben hier alleen geen geregistreerd certificaat voor en dit is ook niet nodig.

Problemen met aanmelden

Lukt het niet om aan te melden bij uw Plesk beheerderspaneel, dan kan het zijn dat wij dit voor u uitgeschakeld hebben. Wilt u toch gebruik maken van Plesk, dan kunt u hiervoor een hulpaanvraag aanmaken.

Artikel details
Artikel ID: 3
Categorie: Hosting
Datum toegevoegd: 29-05-2013 13:02:41
Aantal bekeken: 425
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (18)