Ik kan geen mail ontvangen

Oplossing

Wanneer u geen mail kunt ontvangen, zijn er een aantal mogelijkheden die moeten worden bekeken als oorzaak.

1) Krijgt u een foutmelding als u een mail stuurt naar uw eigen adres? Hier kan bijvoorbeeld in staan dat de mailbox vol is.

2) Kunt u wel uw website bekijken?

Indien Nee > Kunt u wel andere websites bekijken?

Indien nee, dan werkt de internetverbinding niet

Indien ja, dan is de server onbereikbaar of de emailbox is vol. U kunt dan wel mail verzenden, maar niet ontvangen.

Via het bekeerpaneel van Plesk kunt u zien of de mailbox vol is.

Artikel details
Artikel ID: 5
Categorie: Email
Datum toegevoegd: 24-09-2013 14:15:00
Aantal bekeken: 370
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (5)