M'n mailbox is iedere keer vol

Oplossing

Als een mailbox iedere keer vol is, kunt u weinig/geen email ontvangen.

Er zijn verschillende oorzaken en oplossingen:

1) De mail blijft op de server staan. In uw emailprogramma moet u instellen dat er geen kopie op de server achtergebleven moet worden. Of het aantal dagen dat er een kopie op de server achterblijft moet worden teruggebracht.

2) Er wordt automatisch mail doorgestuurd naar een ander emailadres, maar de mailbox staat nog steeds aan. Dan worden mails niet alleen doorgestuurd, maa blijven ook op de server staan en dan loopt de ruimte senl vol. In het beheerpaneel van Plesk moet de mailbox dan worden uitgeschakeld, zodat alleen de doorlink aan staat.

3) De emailbox vergroten is alleen aanbevolen als de oplossingen bij punt 1 en 2 niet afdoende zijn.

Artikel details
Artikel ID: 6
Categorie: Email
Datum toegevoegd: 24-09-2013 14:20:37
Aantal bekeken: 369
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (9)