Kennisbank
Bezichtig.nu helpsysteem > Bezichtig.nu helpsysteem > Kennisbank

Zoeken:


Ik kan geen mail verzenden

Oplossing

Voor het verzenden van mail wordt een andere server gebruikt dan onze server. Voor het verzenden wordt de mailserver van de provider gebruikt waarmee u internet, zoals KPN of Chello.

Wanneer u wel mail kunt ontvangen, maar niet kunt verzenden, dan dient u contact op te nemen met de provider gebruikt waarmee u internet.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 7
Categorie: Email
Datum toegevoegd: 24-09-2013 14:23:07
Aantal bekeken: 355
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.7/5.0 (14)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK - brought to you by Help Desk Software SysAid